Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Βενιανάκη, Α., Σκιττίδης, Φ., Κωσταγιόλας, Π., & Βόκας, Γ. (2006). Integrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for better Quality Dairy Products.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Βενιανάκη, Αναστασία, Φιλήμων Σκιττίδης, Πέτρος Κωσταγιόλας, και Γεώργιος Βόκας. Integrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for Better Quality Dairy Products. 2006.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Βενιανάκη, Αναστασία, et al. Integrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for Better Quality Dairy Products. 2006.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.