Μικροβιολογία τροφίμων : μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Τυμπής, Δημήτριος (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Πετράκης, Ελευθέριος (Συγγραφέας), Κοντελές, Σπυρίδων (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : Δίσιγμα Εκδόσεις, c2016.
Θέματα:

MAIN

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από MAIN
Ταξιθετικός Αριθμός: 664.001579 ΤΥΜ
Αντίτυπο 1 Η τρέχουσα κατάσταση είναι άγνωστη